Navarcles registra cinc víctimes mortals per coronavirus en una setmana

272

En una sola setmana han mort 5 persones en tot el municipi pel coronavirus, totes elles tenien entre 84 i 85 anys, es tractava de tres dones i dos homes.

El consistori navarclí dona el seu més sentit condol a la família i amics. L’Ajuntament de Navarcles també informa que, per respecte a les famílies afectades els noms de les persones finades no es faran públics des del consistori.

L’Ajuntament està realitzant un seguiment diari de les incidències que es generen al municipi a causa del coronavirus i s’està fent un seguiment especial a totes aquelles persones de 70 anys o més que viuen soles o en parella per tal de conèixer el seu estat de salut i detectar alguna anomalia.

La Brigada Municipal juntament amb el personal de l’Ajuntament i diversos voluntaris, estan col·laborant en les tasques de repartiment de menjar i d’articles de primera necessitat a les famílies que ho necessiten, en coordinació amb Càritas i els Serveis Socials.

Finalment, el consistori demana que la ciutadania s’informi per canals oficials com el Departament de Salut o les xarxes socials de l’Ajuntament i que no es doni peu a créixer rumors falsos.