Navarcles presenta una Festa Major reduïda i adaptada a les restriccions sanitàries amb el nom de “Parèntesi”

206
Acte de la Festa Major de Navarcles de 2019.

Des del proper dijous 13 fins el diumenge 16 el municipi acollirà actes de tot tipus, des de concerts fins a espectacles de màgia.

Com cada agost, Navarcles celebra la seva Festa Major. Aquest any s’han hagut d’adaptar tots els actes a les circumstàncies derivades per la Covid-19. Per això, s’han escurçat els dies de la festa. 

Els actes s’inauguren dijous amb la “Caminada Navarclina” i la Gimcana Marrana. A la tarda, els actes seguiran amb el Paintball, la sessió de contes i cançons i la Remullada nocturna a la piscina. Divendres repicaran les campanes al migdia mentre que a la tarda hi haurà doble concert amb «Xarop de Nit» i la cantautora santpedorenca Anaïs Vila. Tot seguit es tancarà la programació amb una sessió de Dj a la Planota.

El dissabte començarà amb una sortida en bici i un concurs virtual de paelles. A la tarda hi haurà l’espectacle de circ «Ni cap ni peus» i al vespre es farà el Sopar del Parèntesi. Finalment, hi haurà una mostra de balls a càrrec de l’entitat navarclina «Tot per ballar». La Festa Major de Navarcles posarà el colofó final diumenge amb el Castell de Focs i l’espectacle de Màgia “The old bakery” del mag Edgar. 

Tots els actes es faran amb aforament limitat i amb inscripció prèvia al web de l’ajuntament, a més de seguir portant la mascareta obligatòriament i respectar les distàncies de seguretat.