Acte de la Festa Major de Navarcles de 2019.

Des del proper dijous 13 fins el diumenge 16 el municipi acollirà actes de tot tipus, des de concerts fins a espectacles de màgia.

Com cada agost, Navarcles celebra la seva Festa Major. Aquest any s’han hagut d’adaptar tots els actes a les circumstàncies derivades per la Covid-19. Per això, s’han escurçat els dies de la festa. 

Els actes s’inauguren dijous amb la “Caminada Navarclina” i la Gimcana Marrana. A la tarda, els actes seguiran amb el Paintball, la sessió de contes i cançons i la Remullada nocturna a la piscina. Divendres repicaran les campanes al migdia mentre que a la tarda hi haurà doble concert amb «Xarop de Nit» i la cantautora santpedorenca Anaïs Vila. Tot seguit es tancarà la programació amb una sessió de Dj a la Planota.

El dissabte començarà amb una sortida en bici i un concurs virtual de paelles. A la tarda hi haurà l’espectacle de circ «Ni cap ni peus» i al vespre es farà el Sopar del Parèntesi. Finalment, hi haurà una mostra de balls a càrrec de l’entitat navarclina «Tot per ballar». La Festa Major de Navarcles posarà el colofó final diumenge amb el Castell de Focs i l’espectacle de Màgia “The old bakery” del mag Edgar. 

Tots els actes es faran amb aforament limitat i amb inscripció prèvia al web de l’ajuntament, a més de seguir portant la mascareta obligatòriament i respectar les distàncies de seguretat.