Navarcles municipalitza els serveis de neteja viària

185

El canvi es farà efectiu a partir del pròxim 1 de setembre i comptarà amb el mateix personal que treballava fins ara.  L’Ajuntament també ha adquirit una màquina escombradora i el camió plataforma per la recollida de voluminosos i la recollida de papereres. Aquest canvi suposarà el control total del servei de neteja viària per part de l’Ajuntament i també es veurà reflectit en un estalvi econòmic que serà beneficiós pel poble. D’aquesta manera, es podrà destinar part del pressupost del servei de neteja a d’altres que necessitin un reforç.

Segons explica el regidor de Medi Ambient, Medi Natural i Via Pública, Josep Joan Roda, aquest és el resultat del període de prova i aplicació de l’estudi previ que s’havia fet i on s’ha pogut constatar que era factible absorbir el servei a escala municipal. 

D’altra banda, l’equip de govern també treballa per municipalitzar el servei de neteja d’edificis públics. Actualment, és un servei externalitzat en tots els edificis municipals excepte en el nou equipament dels Tres Pins que s’inaugurarà en els pròxims mesos. 

Amb tot plegat, Navarcles vol apostar pels serveis públics, essencials i gestionats directament per l’equip de govern.