Navarcles ja acumula 15 víctimes mortals per coronavirus des que va començar el confinament

229

L’Ajuntament informa que 15 persones d’entre 78 i 87 anys han perdut la vida a causa de la Covid-19. En menys d’una setmana la xifra de mortalitat per aquesta malaltia ha pujat en 5 persones més. Respecte les últimes víctimes, un d’ells és un veí de la localitat de 82 anys i les altres quatre han sigut dos homes i dos dones que vivien a la Residència Ibada de Navarcles. El municipi ja se situa en els primers de la llista de la comarca en índex de mortalitat per coronavirus.

Per altra banda el consistori ha informat que es pot anar a l’hort per collir productes necessaris per a la subsistència, sempre que siguin productes que ja estiguessin plantats. Però en cap cas es podrà anar per plantar nou producte, També s’hi pot anar si és un hort on hi ha animals que s’han de cuidar i el desplaçament als horts s’ha de fer individualment.

L’Ajuntament també recorda que s’ha ampliat el període de pagament de l’impost de vehicles fins al 2 de juny, en cas que s’hagi rebut la notificació en paper, no s’ha de fer cas de la data inscrita.