Navarcles exposa els millors moments dels 15 anys del Teatre Auditori i 5 anys de La Creueta

246

La Creueta Centre Cultural de Navarcles celebra el seu 5è aniversari –i 15è del Teatre Auditori– amb un seguit d’activitats i exposicions que serviran per commemorar i ensenyar l’activitat que fa l’equipament. El dimarts 17 d’abril, a les 8 del vespre, La Creueta inaugurarà una exposició que mostra els millors moments que ha viscut l’edifici.

De fet no és l’única activitat que s’ha programat per commemorar l’aniversari de l’equipament cultural. El primer d’ells va ser un Escape Room per tot l’edifici el passat diumenge 8 d’abril. Una activitat lúdica, participativa i oberta a tothom que va tenir molt èxit i que consistia amb un seguit de proves relacionades amb misteris i anècdotes de l’equipament.

Des de la inauguració, ambdós espais concentren la major part de l’oferta cultural, social i associativa del municipi. Això suposa que unes 600 persones fan ús de l’equipament setmanalment a través dels cursos que hi ha programats. Així, l’espai de La Creueta es consolida i compleix el seu objectiu: donar una oferta d’activitats atractiva per Navarcles.

El complex de la Creueta Centre Cultural va inaugurar la primera peça ara fa 19 anys, el 1999, amb l’Escola de Música. El 14 de febrer de 2003 va arribar el Teatre Auditori Agustí Soler Mas i, finalment, el 21 d’abril del 2013, la darrera fase d’un equipament pioner al municipi. Es tracta d’un edifici de tres plantes que aglutina l’Escola de Música i Arts, el Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, la Biblioteca Sant Valentí i un hotel d’entitats.