Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Navarcles i la Creueta Centre Cultural organitzen TANvisió, un programa que es podrà veure en streaming, però també presencialment a l’Auditori, això sí, només es podrà omplir un 30% de l’aforament total. 

L’esdeveniment, que es farà al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas el dia 21 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà un fort vincle amb Navarcles, ja que els convidats i el personal tècnic i de sala seran gairebé tots del municipi, i també les temàtiques que s’hi tractaran. I l’espectacle gaudirà d’un ampli desplegament tècnic, així ho ha explicat l’impulsor de TANVisió, Adrià Rodríguez Vallecillos:

TANvisió, serà presentat i conduït pel periodista de Regió7 i company d’Ona Bages Marc Morera. El show inclourà pintura i cuina en directe, entrevistes, un concurs i un concert per part del grup musical Moon Vision. També hi haurà un espai dedicat a la participació dels espectadors, tant a través de xarxes socials com presencialment. Rodríguez explica a Ona Bages què buscaven amb aquest projecte:

Tot i que el format de TANvisió s’estrena en dates de Festa Major d’Hivern, la idea és seguir utilitzant-lo en altres ocasions, per altra banda, l’organitzador del projecte no ha descartat que aquest format s’exporti a altres poblacions.

L’entrada per TANvisió serà gratuïta i s’haurà de reservar prèviament al web navarcles.fila12.cat.