Navarcles dedica tota una setmana d’activitats per la gent gran

230

Navarcles celebra una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Serà del 15 al 21 de maig, amb un seguit d’activitats i tallers gratuïts per a la gent gran del municipi. Enguany, a més, incorpora una xerrada de dieta saludable amb professionals del sector de la salut del municipi per a tractar diferents temes des d’una altra vessant.

L’objectiu és arribar al màxim de persones possible a través del gran ventall d’activitats que s’han organitzat que respon a diferents interessos. Per tant, es vol que aquesta setmana sigui un espai de trobada i que els participants coneguin més activitats de les habituals.

La risoteràpia donarà el tret de sortida a la setmana. Serà dimarts 15 de maig, de les 16h a les 18h a l’Esplai de Navarcles. El taller permetrà aprofitar els avantatges i beneficis de riure, com per exemple, desenvolupar l’empatia, l’acceptació, l’assertivitat i l’aprenentatge d’un mateix.

La salut és un dels objectius del projecte. És per això que dimarts 16 de maig hi haurà una caminada pels voltants de Navarcles. El lloc de trobada és la Plaça de la Vila, a les 9:30h. A banda, dijous 17 hi haurà una xerrada de dieta saludable, a les 11h a l’Esplai, a càrrec dels professionals del centre de salut Navarcles.

El cap de setmana començarà amb força divendres 18, amb un espectacle de màgia, a les 17h a l’Esplai. Seguirà dissabte amb el ball, també a les 17h a l’Esplai. I, finalment, diumenge 20 es farà una obra de teatre, a les 17h a l’Esplai, a càrrec del grup de teatre de Santpedor.

El plat fort serà el “viatge de la gent gran”, dilluns 21 de maig, coincidint amb la festa local. La sortida es farà a les 8:30h des del passeig de les Fonts i serà gratuït per a totes les persones empadronades a Navarcles de més de 70 anys. Pels menors de 70 anys, en canvi, s’haurà de pagar 30 euros. Les inscripcions s’han de fer a l’àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Navarcles a partir del dilluns 7 de maig fins el 14 de maig.