“La mare xiscla mentre em treu amb mans frenètiques els trossos de guix i de ciment que m’han caigut al damunt. Els seus ulls plens de pànic busquen algun indici de vida al meu cos de vuit anys. Acaba de caure una bomba a casa” Amb aquestes paraules comença la primera pàgina de “El secret del meu turbant”, una novel·la escrita a quatre mans entre Nadia Ghulam i Agnès Rotger que relata la vida de la Nadia i les peripècies que va viure per sortir del seu país en guerra i arribar a Catalunya. Nadia Ghulam va presentar la novel·la el dijous 14 de maig a la Biblioteca de Sant Fruitós.
Ghulam va explicar en declaracions a Ràdio Sant Fruitós que es va sentir molt còmode a la presentació i que va sortir carregada d’energies.

Un cop llegit el llibre, Nadia Ghulam espera transmetre un missatge d’esperança i de lluita pels somnis de cadascú. Referent al títol del llibre “El secret del meu turbant” va afegir que els secrets són molt bonics sempre i quan no siguin obligats i que cal lluitar per assolir els somnis de cadascú.