Quartet Mèlt actua avui al 22è Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós

238
Foto: Quartet Mèlt

El grup guanyador de l’última edició de l’Oh Happy Day presenta avui a la nit a Sant Benet de Bages, un repertori de cançons basat més en la seva essència.

Ho fa en el 22è Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, que enguany ha canviat d’espai a Món Sant Benet i que ja es troba a l’equador de la seva programació. La cap de direcció artística del Festival, Mireia Pintó, espera atraure un públic més jove amb la seva actuació.

L’anècdota del primer dijous del Festival va ser l’aire condicionat i després la calor de la sala en el concert amb Núria Rial i l’orquestra Artemandoline, tot i l’exquisida actuació d’ambdós.

 

Imatge de Jaume Grandia
L’orquestra Artemandoline. Imatge de Jaume Grandia

El Festival de Música Clàssica seguia dijous passat amb el concert de la mateixa Mireia Pintó, acompanyada del pianista McClure i la interpretació de peces modernistes aprofitant l’Any Ramon Casas i la relació del pintor amb l’espai de Sant Benet. Ella mateixa ens ho explica.

Pintó creu que el canvi d’espai ha sigut molt favorable i està contenta de l’afluència de públic i valora de forma positiva el funcionament del festival fins el dia d’avui.  L’últim concert serà dijous que ve amb Vladislav Bronevetsky i l’Orquestra Cambra de Terrassa 48.

Imatge de portada. Quartet Mèlt