Mossos obre una investigació per un presumpte funeral il·legal a Castellbell i el Vilar

200

Segons l’alcaldessa, Montserrat Badia, el funeral va complir amb les restriccions exigides d’aforament. L’accés es va limitar a un màxim de 200 persones assegudes, tots els assistents van fer ús de la mascareta i es va mantenir la distància de seguretat de dos metres. A més, es va obligar a tots els assistents a rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Segons explica Badia, no és la primera vegada que se celebren cerimònies de comiat al camp de futbol. En aquest cas, el mort havia estat àrbitre i amb més raó la família va demanar la cessió de l’espai a l’Ajuntament, que ho va acceptar.

En un principi hi havia d’assistir menys gent, però al ser una persona força coneguda al poble es va omplir mes del que s’esperava. Tot i així, es van aplicar les limitacions que s’estableixen per a actes culturals en espais oberts, segons diu l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar.

Tenint en compte les restriccions de la fase 1 de desescalada, l’aforament es va limitar al 33% i amb les mesures de seguretat pertinents. Però tot i així una veïna va denunciar els fets i mossos ha obert una investigació per esclarir-ne els fets.