Detenen una dona de 32 anys per l’assassinat violent de la seva cosina al Pont de Vilomara

172

Els fets es van produir pels volts de les nou del matí a la casa situada al número 701 del carrer 12 de la la urbanització Marquet Paradís del Pont de Vilomara quan els mossos van estar requerits per adreçar-se a un domicili de la localitat on hi havia un dona morta amb un tall al coll i indicis de criminalitat. Els mossos van realitzar una amplia investigació per terra i aire que va durar al voltant d’una hora fins que van detenir a la presumpta assassina en una zona boscosa.

Segns fonts oficials dels mossos, la mort va estar causada per una ganivetada al coll, que hauria tingut lloc en una discussió entre les dues dones implicades. Eren cosines i vivien a la mateixa llar, s’està investigant si es tracta d’un cas de violència domèstica.

Amb la d’ahir, ja són dues les dones mortes de forma violenta al Pont de Vilomara en els últims tres mesos. La primera va ser assassinada el 23 d’abril a la nit en una casa del carrer Coloms de la urbanització River Park. La víctima, Teresa Garrido, tenia 63 anys. Aleshores, els Mossos d’Esquadra van detenir l’home de 52 anys que compartia l’habitatge amb ella, com a presumpte autor de la mort.