Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van obrir diligencies penals i denunciar administrativament a tres persones per nou infraccions contra la seguretat viària

La matinada del 29 de març i del 5 d’abril els mossos, juntament amb els vigilants municipals de Navarcles, van dur a terme un dispositiu de trànsit després de tenir coneixement de l’existència de concentracions de vehicles al polígon de Navarcles. En aquestes concentracions hi havia la possibilitat que els conductors realitzessin conduccions temeràries i consum de substàncies estupefaents i alcohol.

Durant el dispositiu es van controlar uns 30 vehicles, amb el resultat d’un positiu administratiu per alcoholèmia, dos positius administratius per consum de drogues i cinc denúncies del Servei Català del Trànsit per condicions tècniques com són assegurances, ITV i pneumàtics en males condicions. També es van obrir diligencies penals a un dels conductors per circular sense punts al permís de conduir.

Cal recordar que aquest tipus de conduccions en carreteres obertes al públic sense cap autorització ni mesura de seguretat estan totalment prohibides i suposen un greu risc per a la seguretat vial.