Mor un santpedorenc de 58 anys en un accident de trànsit

156

El santpedorenc Joan Sala, de 58 anys, va perdre la vida ahir, 18 de maig, en un accident de trànsit a l’alçada del camp de futbol vell. Els fets van tenir lloc poc després de dos quarts de set de la tarda quan un Nissan Juke va impactar amb la moto, una Scooter, que duia el santpedorenc. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local, dues Unitats del SEM i els Mossos d’Esquadra.

Les autoritats van constatar que el turisme només tenia una ocupant, una veïna de Manresa que respon a les inicials S. C. G.. Després de fer-li les proves, va donar positiu en el control d’alcoholèmia i per tant se li han obert diligències penals. Ara, la Policia Local està recollint informació i testimonis que faran arribar jutjat de Manresa.

Joan Sala sempre havia estat implicat en les entitats d’excursionisme al municipi. De fet, és un dels tres fundadors del Grup Excursionista de Santpedor, l’entitat que va acabar donant lloc a l’actual Centre Excursionista de 2×2. D’altra banda, Sala també també era el secretari del Centre Excursionista Montserrat.

El Xalet-Refugi dels Rasos de Peguera l’ha recordat amb aquesta piulada: