Montse Oliva: “Volem que la gent parli de l’espectacle el So de la Memòria a Sallent”

244

“El so de la memòria” és el nou espectacle que portarà a sobre els escenaris la Coral Nova Harmonia. L’Espai Cultural Fàbrica Vella serà el lloc que acollirà la representació aquest dissabte 22 de Setembre a dos quarts de nou del vespre (20:30h).

L’espectacle que dura 60 minuts, tracta sobre la història d’una néta i la seva àvia que comparteixen una conversa. L’àvia que pateix Alzheimer, ha oblidat la majoria dels records de la seva vida. La néta es proposa fer-li recordar la seva bonica i intensa vida a través de les cançons que l’han acompanyat. Un cant a la memòria, una carícia al temps i un somriure al record. Montse Oliva, presidenta de l’entitat, assegura que “la gent està acostumada a veure la coral estàtica i això en aquest espectacle canviarà”, a part, “volem que la gent en parli, perquè hi hem dedicat moltes hores i molta il·lusió” així ho explica:

La direcció musical va a càrrec de la seva directora, Judit Aloy i per altra banda la direcció artística està sota la direcció de Núria Hontecillas. En aquest esdeveniment també hi col·labora l’Escola Municipal de Música cal Moliner de Sallent amb diferents instruments com una bateria, un piano entre d’altres.

L’espectacle es finança a través de Taquilla Inversa i ja es poden encarregar les entrades a l’Ajuntament de Sallent o bé a cootikets.