Montse Ambrós, gerent dels polígons de Manresa, que va guanyar el premi eWoman va explicar a la Central que a Bufalvent sempre han sigut un polígon emprendedor. La guardonada ha de recollir el reconeixement que atorga CaixaBank a la trajectòria professional en el transcurs de la jornada que organitzaran Regió7 i Prensa Ibérica el dia 21 al teatre Kursaal.

La santvicentina és gerent de les associacions dels polígons de Bufalvent, Pont Nou, Trullols i Els Dolors de Manresa. L’associació d’empresaris de Bufalvent, de la qual Ambrós fa prop de 30 anys que és gerent, va ser un projecte pioner a Catalunya. De fet la mateixa Ambrós ha explicat a la Central que als anys 90 al polígon hi destacaven les herbes i servia com abocador. A partir d’aquell moment algunes persones es van posar d’acord i es van organitzar. De forma molt precària, això sí, van començar a parlar amb l’administració pública per vetllar perquè el polígon estigués en bones condicions. 

Ambrós també assegura que és un orgull recollir el premi perquè “abans tot era molt masculí i ara hi ha grans professionals dones”. 

L’objectiu de la jornada eWoman, és exposar experiències de dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge. L’acte, conduït per la periodista de Regió7 Queralt Casals, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui una trobada amena i dinàmica.