Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Monistrol de Calders inaugura l’Espai d’Art Cal Ros envoltat d’actes culturals

Monistrol de Calders monopolitza tot un seguit d’actes pel dissabte 1 de maig, d’entre els quals, destaca la inauguració del nou Espai d’Art Cal Ros. 

Un nou local situat al carrer de la Vinya, número 15 de la població moianesa obrirà les portes aquest dissabte a les 7 de la tarda. Cal Ros havia sigut una botiga, un taller de motocicletes i fins i tot, un criador de tortugues autòctones. Ara, es convertirà en un espai d’art amb exposicions temporals. D’aquesta manera, cada divendres a la tarda, dissabte tot el dia i diumenge pel dematí, el local estarà obert al públic que concerti la visita. 

L’espai ha d’albergar les pintures de Txema Rico durant el mes de maig, l’art urbà de Col·lectiva al juny, la pintura de Ramon Furriol al juliol, les aquarel·les de Francesc Palomas a l’agost i, finalment, les pintures de Nayat Kaid durant el mes de setembre. 

Una aposta per l’art que no serà l’única del dia a Monistrol de Calders. A les 12 del migdia s’ha organitzat una jornada de Land Art al Meandre de Poble Avall. El Land Art, o l’Art Natura, és un moviment artístic en el que el paisatge i l’obra es troben intrínsecament relacionats. Es farà envoltat d’una xerrades sobre la visió trans dins el món laboral i acabarà amb un vermut musical amb l’actuació del grup Pariéndola. 

Finalment, a dos quarts de sis de la tarda es farà un concert de coral amb el grup Dos x Quatre. L’actuació es durà a terme a la Plaça de l’Escorxador amb motiu del Dia de la Gent Gran. En acabat, hi haurà coca i xocolata per tots els assistents.