Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’última sessió de ‘L’Ànima Romàntica’, l’activitat d’estiu de Món Sant Benet. Aquesta proposta multisensorial i poètica, que s’ha estrenat per primera vegada, ha rebut una molt bona acollida per part del públic. 

En aquestes sessions, els visitants han pogut gaudir de música en directe, poesia, projeccions audiovisuals i muntatges excepcionals. La iniciativa ha comptat amb el suport de joves intèrprets de l’Escola Superior de Música de Catalunya i del pianista Lluís Grané. 

Després de l’èxit d’aquesta activitat d’estiu, l’equip ja escalfa motors i prepara la nova temporada. Entre les diferents propostes destaquen un recorregut sensorial per l’entorn del Món titulat ‘Els fruits de la terra’ i les visites ‘A la recerca de l’Homo Alimentarius’. En aquestes sessions, es convida al visitant a una experiència única, que el permetrà conèixer amb més profunditat què és i quina feina fa la Fundació Alícia. 

Sumat a tot això, l’equipament també treballa en el programa d’activitats del mercat de tardor ‘Els Sabors de la terra’, que tindrà lloc els propers  2 i 3 de novembre.