Món Sant Benet renova la seva oferta de tallers familiars

103
Imatge d'arxiu del Monestir de Sant Benet
Imatge d'arxiu del Monestir de Sant Benet

El centre ha incorporat cinc activitats culinaries noves i ha reformulat les ja existents

Les noves propostes didàctiques tenen com a principal objectiu convidar als més petits a viure, en família, la seva primera experiència a la cuina i familiaritzar-los amb conceptes com ara el malbaratament.

L’oferta de tallers permanents incorpora, com a novetats, els tallers “Què Cuina el Món”, “Setciències a la cuina” i “Bon Aprofit”, que es programen en cap de setmana al llarg de tot l’any.  

“Què cuina el món” proposa un viatge gastronòmic pels diferents continents. A “Setciències a la cuina” es descobreix que, als fogons, un dia qualsevol, hi tenen lloc deliciosos fenòmens químics i, finalment, a “Bon Aprofit” es treballen tècniques i recursos per treure profit de les sobres de menjar que queden a la nevera i no sabem què fer-ne. 

L’entitat també ofereix tallers estacionals per potenciar els productes de temporada com ara el “Tast de Tardor” o “Empatx d’estiu”. Aquestes dues propostes se sumen al programa de tallers estacionals que inclou “Dolços de Nadal” i “Delícies d’Alícia”, entre d’altres.

La voluntat d’aquesta oferta és que ja des de petits es posi en valor la riquesa dels productes propis de cada estació de l’any i la importància que té en el marc d’uns bons hàbits alimentaris el consum de productes de temporada. 

Els tallers, que són promoguts per l’equip de Serveis Culturals de Món Sant Benet, es realitzen cada dissabte i diumenge a les 12h del matí.