L’Ajuntament de Moià aprova la licitació de les obres que han de convertir Can Comadran en un equipament municipal multifuncional 

Aquest era l’únic punt en el ple extraordinari d’ahir dimecres, la licitació va ser aprovada amb els vots a favor d’Ara Moià i les abstencions de Junts i la CUP. El projecte té un cost de 3,4 Milions d’euros, 1,4 milions dels quals es financen amb fons Next Generation.

Precisament la normativa de la subvenció europea obliga a acabar els treballs el setembre de l’any que ve. L’antiga fàbrica s’ha de convertir en un equipament municipal multifuncional. L’objectiu de l’equip de govern és poder començar les obres el gener de l’any que ve. Paral·lelament, l’Ajuntament de Moià està elaborant un Pla d’usos dels equipaments municipals per estudiar quins usos definitius pot tenir Can Comadran segons les necessitats del municipi. 

Us deixem l’entrevista emesa a La Central dimecres dia 8 de novembre a la regidora de Comunicació Montse Ferrer sobre el projecte de Can Comadran.

 

Més inversions: S’instil·larà una Xarxa de Calor a les escoles Josep Orriols i la llar d’infants Garrofins; noves millores al parc arqueològic de les Coves del Toll

Aquesta setmana també s’han obert dues licitacions d’obra més: instal·lar una caldera de biomassa a les escoles del municipi i millorar les instal·lacions al Parc Arqueològic de les Coves del Toll.

Per una badana, s’instal·larà una sola caldera que ha d’abastir de calefacció a l’escola Josep Orriols i a la llar d’infants els Garrofins, així com al gimnàs municipal. El projecte per fer tota la xarxa de calor als tres equipaments i instal·lar una caldera de biomassa té un cost de 395 mil euros.

La segona obra oberta a licitació és per la construcció d’un porxo i passera a Coves del Toll. L’objectiu és millorar amb aquestes dues instal·lacions l’experiència del visitant al parc arqueològic. Les obres tenen un cost de 63 mil euros.