Miriam Ponsa fa la col·lecció ‘La llavor del canvi’, només, sota comanda

260
Ponsa amb les peces de la nova col·lecció

La pandèmia porta la dissenyadora Miriam Ponsa a fabricar només sota comanda i d’aquesta manera evitarà tenir estocs. La manresana es decanta per un model de vendes “més sostenible” amb la col·lecció ‘La llavor del canvi’.

ACN

L’objectiu és el d’afavorir un consum “més reflexiu i sostenible”, evitant la sobreproducció i els estocs innecessaris. Finalitzat el termini es fabricarà exclusivament el que s’hagi demanat, que els compradors rebran a casa la mateixa setmana que comença la primavera. 

Segons explica la dissenyadora Miriam Ponsa, han optat per aquest model per posar el seu “gra de sorra pel canvi que hi ha d’haver cap a la sostenibilitat”. Entre els beneficis, recalca, és que s’eviten sobreproduccions i, per tant, utilitzar més recursos dels necessaris. Alhora busquen transmetre valors “de respecte, ètics i socials perquè tot es produeix al territori” i instar a un consum “reflexiu i no impulsiu”. Miriam Ponsa ha explicat en declaracions a l’ACN que a dia d’avui hi havia una sobreproducció i ara s’ha de fer un canvi.

En aquesta nova col·lecció, utilitza només quatre tonalitats: color terra, pedra, negre i blanc que segons la dissenyadora estan inspirades en la natura.