Mirella Cortès al Senat: “hem estat la veu de Catalunya”

188

S’acaba la legislatura més breu de la història i Mirella Cortès, portaveu adjunta del grup parlamentari d’Esquerra Republicana al Senat, assegura que, tot i la brevetat, ha estat una legislatura molt intensa. La senadora sallentina, Mirella Cortès, ha remarcat que Catalunya ha estat l’oposició, i que si no fos pel referèndum català, Sánchez i Iglesias haurien format govern, i que ERC ha estat la veu del país. Es mostra molt satisfeta per la feina feta des del partit, tot i la majoria àmplia del Partit Popular al Senat. Com a grup van presentar una moció, sobre l’augment de l’IBI agrari que vol fer l’Estat Espanyol sense fer una revisió del cadastre. Una moció que, tot i que no es va aprovar pel vot en contra del PP, l’oposició hi va votar a favor.

Mirella Cortès ho explica:

Cortès, que va ser designada senadora pel Parlament de Catalunya, manifesta que hi ha hagut un canvi de papers a la polítics: si fa uns mesos els partits espanyols deien que Catalunya no era capaç de formar govern, ara són ells que no s’han sabut posar d’acord.

Tot i així, la senadora assegura que l’endemà de les eleccions tornaran a Madrid amb “més força que mai per fer sentir la veu de Catalunya” i defensar la justícia social i els drets de tots. Espanya votarà una altra vegada el 26 de juny.