Mireia Noguera estrenarà el curtmetratge “Nunca te dejé sola” a Sant Fruitós de Bages

232
(d'esquerra a dreta) Mireia Noguera, directora; Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages i Jana Llopart, productora.

El film, amb escenes gravades al municipi, es projectarà divendres 25 d’octubre al Teatre Casal Cultural

La directora Mireia Noguera estrenarà el curtmetratge “Nunca te dejé sola” a Sant Fruitós de Bages, lloc on es cvan gravar algunes de les escenes. L’acte, que tindrà lloc aquest proper divendres a les 8h del vespre, s’iniciarà amb la projecció del film i, posteriorment, hi haurà un col·loqui amb part de l’equip que ha treballat per fer-lo possible.

Recordem que per tal de donar suport a la jove creadora, l’Ajuntament de Sant Fruitós va atorgar una subvenció de 5.000€ a la productora Mammut Films, liderada per Jana Llopart. 

“Nunca te dejé sola” és un curt que transcorre entre els gèneres del suspens i el drama. La història ens parla de la Clàudia, una adolescent que sempre ha sentit un estrany rebuig cap a la seva mare i que l’acompanya a netejar l’antiga casa on estiuejava la família. Un cop allà, la Clàudia es troba amb els fantasmes del seu passat i ha de fer front a la veritat de la que ha estat escapant durant tota la seva vida.

Aquest treball és el segon curtmetratge de la directora santfruitosenca. Noguera va guanyar el premi al Millor Curtmetratge al Festival de Terror de Molins de Rei amb el seu primer film Centrifugado, que també va ser seleccionat pels certàmens Cinelebú, de Xile, i Brussels Short Film Festival, de Bèlgica.