Miquel Camprubí: “Per millorar en el joc [fortnite] entreno una hora al dia o tota una tarda”

120

El sallentí Miquel Camprubí va passar de jugar a fortnite per hobbie a consolidar-se en un equip per a presentar-se a diferents competicions. Fortnite no és l’únic joc en el qual ha competit ja que en el joc: Call of duty també va consolidar un equip.

Fortnite és un videojoc que pertany als gèneres de supervivència i món obert. Durant la partida hi ha fins a cent jugadors que lluiten en una illa, en espais que es redueixen progressivament degut a la tempesta, amb l’objectiu d’esdevenir la darrera persona viva.

Camprubí, juntament amb un altre company, han format un equip per tal de poder competir en diferents tornejos que es fan en obert. En aquestes competicions, tenen la oportunitat de avançar com a jugadors semi professionals si arriben lluny a les fases i a la final. El sallentí assegura que en els diferents jocs el que “et fa més bo jugar amb gent més bona o igual” i de mitjana juga una hora diària i depenen del dia tota una tarda.

En l’última competició en la qual va participar el jugador va haver de jugar tres hores amb gent de tot Europa. Un cop anava jugant diferents partides va obtenir una puntuació que el va deixar a les portes de la final. Ell mateix va deixar clar que “la puntuació obtinguda va ser molt bona però caldrà millorar-la per al pròxim torneig”.

Ara per ara Camprubí està a l’espera de poder tornar a competir en alguna altra competició oberta amb altra gent d’arreu del territori i poder-se classificar, sigui individualment o en equip. Aquí us deixem la seva entrevista sencera.

https://www.ivoox.com/entrevista-a-miquel-camprubi-audios-mp3_rf_31157317_1.html