Milloren la línia de bus que connecta Manresa i Prats de Lluçanès els caps de setmana i festius

378
Bus del Grup Sagalès - Castellà en direcció a Artés.
Bus del Grup Sagalès - Castellà en direcció a Artés.

El Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consell Comarcal de Lluçanès han treballat conjuntament en la millora de la línia de bus que va de Manresa a Prats de Lluçanès. A partir del proper 19 de setembre, la línia operada per Transports Castellà – Grup Sagalés, millora l’oferta en dissabtes feiners, diumenges i festius. A més, les millores compten amb una nova parada a Santa Maria d’Oló, l’únic poble del Moianès on farà parada aquesta línia. 

 

En concret, s’afegeixen dues noves expedicions entre Manresa i Prats de Lluçanès, passant per poblacions com Sant Fruitós de Bages, Artés, Avinyó, Sant Feliu Saserra i, com dèiem, Santa Maria d’Oló. Aquesta millora possibilita l’arribada a l’estació d’autobusos de Manresa a 2/4 d’11 del matí i, si es vol seguir fins a Ronda Universitat de Barcelona, s’hi arriba a les 11.35h. La tornada, en cas d’haver anat a Barcelona, l’autobús surt de Ronda Universitat a les 17.15h, arriba a l’Estació d’Autobusos de Manresa a les 18.20h, i acaba el recorregut a Prats de Lluçanès a les 19.40h.

 

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, explica que aquest increment de freqüències i la nova parada a Santa Maria d’Oló és “una millora que contribueix a millorar les opcions de mobilitat de diversos municipis, estar més ben connectats entre ells durant els caps de setmana i festius, amb Manresa i amb la capital de Catalunya”.