El Carnaval de Sallent, un any més, va aplegar a milers de persones i es va convertir en l’elecció principal al Bages. No hi va haver cap incident a destacar i la rua va durar més d’una hora on no hi van faltar disfresses relacionades amb sèries i ficció.

La festa, que ja va començar divendres, va encarada a la fi del món a conseqüència del canvi climàtic. Pel que fa a la rua es va desenvolupar amb total comoditat i no hi va haver cap incident a destacar perquè aquest any des de Sallent s’havia posat el punt de mira a impedir que a la rua hi hagués incidències o que s’hi veiessin comportaments incívics a conseqüència de la ingesta de grans quantitats d’alcohol. És per això que, en cap moment, es va viure cap situació incívica.

Com a novetat aquest any es van instal·lar, a la Plaça Catalunya, UN Punt Lila i també els Àngels de Nit, un grup de joves formats que es desplacen a grans festes com el Carnaval de Sallent, per informar sobre les conseqüències de beure grans quantitats d’alcohol. A primera hora de la tarda deien que tenien la intenció d’actuar durant actes que van tenir lloc ahir al municipi bagenc.

Un cop acabada la rua els assistents van sopar, alguns a l’envelat amb els sopars popular, i seguidament va començar el ball amb Boikot, Nativa i Arradio Rosita. Les tradicionals matines també van tenir el seu públic a les 6 del matí.  

Avui ha sigut sel torn de la mostra de foc i cultura popular que s’organitza amb la col·laboració de l’Escola de Música de Sallent Cal Moliner, la colla Petafluix de Balsareny i els bastoners i els nans de Sallent i demà del teatre. La festa acabarà divendres amb la rua mortuòria.