El MIJAC Estel Amic de Sant Fruitós guanya el concurs catalanobalear de logos pel MIJAC

149
Imatge facebook Mijac Estel Amic

MIJAC ESTEL AMIC – L’esplai de lleure de Sant Fruitós de Bages ha guanyat entre totes les propostes dels MIJACs que es van presentar entre Catalunya i les Illes Balears.

El passat mes de desembre, tots els MIJACs de Catalunya i les Illes Balears van rebre una invitació per participar en un concurs per canviar el logo del MIJAC. El MIJAC de Sant Fruitós va presentar dues propostes de logo que va enviar al MIJAC de Xirfa, el qual va rebre totes les propostes dels MIJACs de la zona de Manresa i Vic. El 13 de febrer, el MIJAC de Xirfa va preparar una jornada especial per tal d’escollir el logo representant de la zona de Manresa-Vic. En aquesta jornada, va escollir un dels dos logos que va enviar el nostre MIJAC com a representant de la zona a la final del concurs, on s’escolliria un logo d’entre els 4 logos finalistes representants de les zones de Manresa i Vic, Barcelona, Girona i Menorca per a fer el disseny final. El 20 de febrer a la final, el CAJIM, màxim òrgan de govern del MIJAC, va escollir d’entre les propostes finalistes el logo del MIJAC de Sant Fruitós per a fer el disseny final. Així doncs, incloent-hi la nostra proposta, van fer el disseny del logo definitiu, el qual s’està acabant d’enllestir en format digital.

Aquest, però, no és el primer concurs que guanyen, sinó que el passat mes de febrer, el MIJAC Estel Amic va quedar tercer al concurs de disfresses del carnestoltes de Sant Fruitós amb la nostra disfressa inspirada en el videojoc Pac-Man.

Disseny final del nou logo del MIJAC. La paraula MIJAC és la proposta de logo de Sant Fruitós. Facebook MIJAC C/B https://www.facebook.com/mijaccb/?fref=ts
Disseny final del nou logo. La paraula MIJAC és la proposta de logo de Sant Fruitós. Fbk MIJAC C/B

El MIJAC Estel Amic és un esplai de lleure per als nens, nens i joves d’entre 4 i 18 anys de Sant Fruitós de Bages. A partir dels 16 anys, es preparen els adolescents per a ser monitors fins als 18 anys on ja ho poden ser. El nostre esplai forma part del moviment MIJAC que acull a esplais de lleure per a infants i joves de tota Catalunya i les Illes Balears.
Els nens i els monitors ens reunim a la plaça de l’església tots els dissabtes de 16:30 a 18h per a realitzar activitats, jocs, tallers i gimcanes. També, fem altres activitats fora d’aquest horari com són excursions, participar en el carnestoltes del poble, acampades i colònies. A més, un dia de cada curs, ens reunim amb altres MIJACs del Bages i Vic a l’anomenada MIJACADA per a realitzar activitats tots plegats. Enguany, la Mijacada se celebrarà el pròxim diumenge 8 de Maig a l’escola Puigberenguer de Manresa. Tots els mijaquers de la comarca podran gaudir d’una jornada plena d’activitats on els planetes, els colors i els valors seran els protagonistes.

Han elaborat l’article els infnats del MIJAC Estel Amic: Queralt Alegre, Bilal Benyoussef, Sergi Fernandez, Marina Herrero, Pol Herrero, Joel Muntada, Martina Muntada i Karim Menssouri, amb la col·laboració de Judith Carrasco, Eric Gutierrez, Ivet Martin i Ivet Serracarbassa.

Imatge de portada. Facebook Mijac Estel Amic