Migdies primaverals

126

Després d’un matí força rúfol, amb núvols abundants i alguns plugims a l’oest de la comarca, aquesta tarda hi haurà més estones de sol tot i que les restes del front que ens està creuant mantindran una certa inestabilitat, amb risc d’algun ruixat més. L’ambient, per això, serà agradable i la majoria de termòmetres es mouran entre els 15 i els 18ºC.

Demà tornarà a ser una jornada dominada pel sol i el contrast tèrmic entre el dia i la nit s’accentuarà una mica, de manera que de bon matí farà més fred i a l’hora de dinar, en canvi, l’ambient serà de plena primavera, amb màximes que ja assoliran els 20ºC en alguns casos.

Dijous també es mantindrà la mateixa tònica de temps estable però de cara a divendres i el cap de setmana l’aire fred que entrarà en alçada sembla que propiciarà que tinguem més variabilitat. Després d’uns matins tranquils i assolellats, a partir del migdia les nuvolades creixaran amb energia suficient com per acabar descarregant algun xàfec o tronada de curta durada, sobretot durant les tardes. De totes maneres, la temperatura continuarà sense canvis destacables, amb un ambient propi d’aquesta època de l’any.