Iniciem la jornada amb cel clar i la repetició d’alguna boirina local que desapareixerà al llarg del matí. Les temperatures mínimes han pujat i l’ambient és menys fresc ara al matí. En aquest sentit, avui les temperatures van de pujada sobretot a les hores centrals del dia, on es superaran els 21 i 25ºC. Per tant, clar domini del Sol tot i que de cara a la tarda arribaran núvols alts i mitjans que poden deixar el cel una mica enterbolit.

Demà dijous tornarem a començar el dia amb bonança, on el Sol es deixarà veure des de primera hora i amb temperatures mínimes que baixaran una mica. No obstant, al migdia seguirem amb ambient agradable i càlid per l’època a molts sectors, on els valors màxims ja s’enfilaran fins als 22 i 26ºC.

De cara als pròxims dies, tindrem estabilitat atmosfèrica i un temps tranquil, si bé cada vegada serà més càlid. Esperem també que es puguin fregar fins i tot els 30ºC als llocs més càlids de la depressió central, on per tant tindrem un tastet d’estiu. Tot i això, no fem canvi d’armari encara perquè la setmana que ve les temperatures es normalitzaran i pot tornar la pluja.