Els veïns de Sant Fruitós de Bages que els agrada la dansa, tenen una cita aquest dissabte a Barcelona. L’ajuntament del municipi ha organitzat una sortida al teatre Grec per a veure la “Nit de ballet“, on hi actuarà la santfruitosenca Alba Nadal acompanyada de grans ballarins de renom mundial. Aquesta gala és la clausura del Ibstage, una iniciativa dins de la creació del futur Ballet Nacional de Catalunya.

Fins a 55 santfruitosencs es desplaçaran a Barcelona per veure l’espectacle. L’autobús sortirà a “2/4 de 8 del vespre des del Bosquet i s’espera tornar a 2/4 de 12 de la nit.

Des de la regidoria de Cultura, Xavier Racero i Jordi Planell destaquen que estan “contents per tenir a una il·lustre ballarina com l’Alba amb tanta predisposició a què els veïns puguin gaudir de l’espectacle”. També asseguren que estan “molt satisfets de la resposta de la gent del poble”, ja que s’ha omplert tot un autobús gran.

L’IBStage Star Gales, doncs, és una formació de ball integrada per més d’un centenar de ballarins provinents de les acadèmies de més renom del món, que acompanyaran als ballarins principals.

 

Recuperem l’entrevista que Núria Closas va fer a la ballarina Alba Nadal sobre la seva trajectòria professional: