Mia Torres: “El procés està sent molt feliç”

123

De Guillem Torres a Mia Torres. Aquest és el gran canvi de gènere que ha fet aquesta noia Cabrianesa que hem pogut entrevistar al Trenquem al Gel. Mia Torres va decidir fer un gir a la seva vida amb 22 anys després de no sentir-se bé amb el seu cos, i és que va tardar “6 mesos a explicar-ho a la família”, juntament amb la seva mare ens ha explicat durant l’entrevista.

Les persones transsexuals experimenten una identitat de gènere que és inconsistent o no associada culturalment amb el seu sexe assignat, i desitgen una transició permanent al gènere amb el qual s’identifiquen. Aquest canvi l’està experimentant a través de tractaments hormonals, és a dir, amb assistència mèdica. Mia assegura que tot el seu voltant “s’ha pres bé la notícia i no he tingut cap problema amb ningú”.

Aquí us deixem l’enllaç de l’entrevista que li vam fer al Trenquem el Gel. En el programa tindrem la nova secció de Gerard Macià que ens parlarà sobre esport,  Mercè Riera, fent tertúlia sobre l’Alcohol i els pares i també Estefania Santacreu amb la secció “Llegim”, juntament amb Laura Escayola.