Més sol en espera d’un dijous passat per aigua

108

Deixem enrere una nova tongada de ruixats i tempestes però que, en conjunt, han deixat poca aigua. Només cap a Ponent i en punts del Pirineu les quantitats de precipitació han estat més significatives.

Aquest matí hem començat el dimecres encara amb molts núvols però ràpidament s’han obert moltes clarianes i, de fet, aquesta tarda serà tranquil·la, més assolellada i amb un ambient més càlid, amb molts termòmetres al voltant dels 20ºC.

Demà tornarà a canviar el temps per l’arribada de la pertorbació més activa de la setmana. Serà un dijous gris i plujós, sobretot entre el migdia i la tarda que serà quan els ruixats seran més generals i més intensos. Localment, aniran acompanyats de tempesta i fortes ventades i, tot plegat, farà que l’ambient sigui clarament més fresc que avui, amb molts termòmetres al voltant dels 15ºC.

La recta final de setmana s’entreveu amb una dinàmica meteorològica més canviant, és a dir, amb matins força tranquils i assolellats i tardes més mogudes amb creixement de nuvolades, ruixats i algunes tempestes.