Més d’un miler de persones gaudeixen d’Els Catarres al Pavelló d’Esports de Sant Fruitós de Bages

182
Els Catarres clouen la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Sergio López
Els Catarres clouen la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Sergio López

Els Catarres van ser els encarregats d’abaixar el teló de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós de Bages. El grup d’Aiguafreda va delectar a les més de mil persones que van aplegar-se al Pavelló d’Esports.

Era el segon cop que el grup aiguafredenc interpretava a la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós de Bages. Però aquest cop ho van fer amb un espectacle renovat. Eric Vergés és cantant i guitarrista d’Els Catarres. “Encantats de venir, l’últim cop ens ho vam passar molt bé i ara hem repetit, hem portat un espectacle nou, hem pujat una marxa, encara portem més festa. Intentem mantenir les cançons i les emocions de sempre però amb una mica més d’energia”.

El repertori que van portar Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells a Sant Fruitós de Bages, va ser un variat entre el seu últim disc “Tots els meus principis” i també un recull de singles i discs com ‘Big Bang’, ‘Postals’ o ‘Cançons’. L’actuació del grup nascut a Aiguafreda, el municipi que delimita el Vallès Oriental d’Osona, va durar 90 minuts. Seguidament Dj Arzzet va continuar la festa.