Més d’un miler de persones assisteixen al bateig de la mascota SF Ciutat del Bàsquet Català 2016

155
Bateig Mascota, SF Ciutat del Bàsquet Català 2016 i presentació equips ASFE, Paidos i l'escola de bàsquet Sant Fruitós. Foto: Isidre Malagarriga

Sant Fruitós de Bages ja és oficialment Ciutat del Bàsquet Català 2016 i aquest cap de setmana ha quedat més que demostrat.

El nom de la mascota de SF Ciutat del Bàsquet? Boti-boti. I després de presentar Boti-Boti, tocava foto de grup. Així acabava l’acte de presentació de la mascota i dels equips de l’ASFE, l’escola de Bàsquet Sant Fruitós i PAIDOS, diumenge a la tarda al pavelló d’esports de Sant Fruitós de Bages. La mascota l’ha dissenyada l’Irene Rojas i el nom l’han decidit entre 400 alumnes del poble.

A l’acte institucional de diumenge no hi va faltar el coordinador de la comissió ciutadana SF Ciutat del Bàsquet Català Ricard Planas, el president de la Federació Catalana de Bàsquet Joan Fa, el president del Consell Comarcal, Agustí Comas, el director tècnic del Club de Granollers (Ciutat del Bàsquet l’any 2015) Toni Jané, el president de l’ASFE, Josep Mensa, el regidor d’esports, Tomàs Casero i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Les paraules per part de totes les personalitats i organitzadors, van ser d’agraïment cap a totes les persones que han fet possible que Sant Fruitós de Bages sigui Ciutat del Bàsquet Català 2016. Per la seva banda, el regidor d’esports Tomàs Casero, va recordar la feina de l’antic regidor, Isidre Malagarriga que va defensar Sant Fruitós perquè fos Ciutat del Bàsquet i va donar les gràcies tots els regidors de l’Ajuntament i a les persones que dediquen gran part de la seva rutina al bàsquet a Sant Fruitós. L’alcalde també va donar les gràcies a totes i cada una de les persones que van participar a fer possible que Sant Fruitós fos Ciutat del Bàsquet, també a l’Isidre Malagarriga i a totes les personalitats que formaven part de l’acte institucional. L’alcalde va demanar un aplaudiment per tota la gent del poble, al·legant que l’esdeveniment i tots els actes eren pels santfruitosencs i santfruitosenques i va acabar amb el càntic “Visca ciutat del bàsquet Sant Fruitós” acompanyat de tots els assistents al pavelló.

Podeu tornar a escoltar l’entrevista al coordinador de la comissió ciutadana SF Ciutat del Bàsquet 2016, Ricard Planas

Imatge. Isidre fotografia