Més de trenta dones participen en la segona edició de La Filadora a Sant Joan de Vilatorrada

252
Imatge de la primera edició de "La Filadora"

Més de trenta dones participen en la segona edició de La Filadora a Sant Joan de Vilatorrada durant aquest passat cap de setmana. Això sí, la trobada va ser telemàtica a causa de la pandèmia. Olga Gili 

La regidoria d’Igualtat  Elia Tortolero va impulsar aquest projecte el passat març de 2020, com un projecte pioner al Bages per donar visibilitat i espais de trobada a les dones emprenedores, i aquelles que tenen ganes de fer-ho. La mateixa Tortolero assegura que són una empenta d’energia per a dones que han emprès el seu propi negoci i a d’altres que els hi falta una última empenta. Tortolero assegura a Ona Bages que les jornades van ser tot un èxit tot i ser reinventades. 

Al llarg de les jornades van posar diverses vegades de manifest les dificultats que tenen les dones per emprendre en un món d’homes. Les jornades que van comptar amb ponents com l’escriptora Maria Negro, molt coneguda en el món de la comunicació. Lidia Pujol de Vic i transformadora de negocis i Mar Olmedo que va parlar de finances.

Les jornades van ser conduïdes per Yasmina Valderrama, docent i coordinadora de La Filadora, i van ser tancades per la directora de la biblioteca municipal del municipi Cristina Galí, on va recitar dos poemes sobre dones.