Més de 500 Sallentins gaudiran del frikibingo d’enguany

186

14 edicions del frikibingo són les que s’han dut a terme d’ençà que la festa es va crear a Sallent. El show que va començar “gairebé de broma”, tal com assegura un dels organitzadors Rafa Gordillo, ja ha fet parada en més localitats. Lleida, Navarcles i la Sala Stroika han sigut partícips de l’espectacle, així valora Rafa Gordillo el frikibingo

Aquest 27 de gener és el torn de Sallent. A les 20:30h començarà el sopar a l’envelat, amb les 500 persones previstes que han comprat el tiquet. Aquests, ja esgotats amb el preu de 15 euros, inclouen el sopar, got, cartó i una sorpresa pels assistents. A més, aquells que vulguin venir més tard del sopar també podran fer-ho, tal com ho explica Rafa Gordillo.

Cada any s’incorporen coses noves en escena i aquest any també “hi ha novetats i sorpreses. El que es pot dir és que es recupera el to espectacular i lluminós”, segons ens explica Gordillo. Finalment recordar que a les cinc de la tarda (17:00h), es durà a terme el frikibingo infantil amb l’entrada totalment gratuïta.

Els premis d’aquest any són els següents:

1era línia: Ampolla de cava Recaredo a l’Amanita
2ona línia: sopar per a dues persones a Les Piscines
BINGO: Menú degustació x 2 persones al restaurant Ca l’Amador, de Josa del Cadí, valorat en 120 €.