Més de 400 persones van gaudir de la interpretació de les músiques del Carnaval de Sallent en un format únic

171

Les músiques del Carnaval de Sallent van ser interpretades aquest cap de setmana a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent amb els alumnes de l’Escola de Música Cal Moliner. Més d’unes 400 persones van poder gaudir de l’espectacle que va ser amenitzat per Rafa Gordillo com a presentador.

Ni una butaca lliure va quedar aquest diumenge a Sallent amb l’espectacle Carnaval. Del Carrer al teatre a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

Des de Carrilet, entitat que organitza el carnaval de Sallent i l’Escola de Música Cal Moliner conjuntament amb l’Ajuntament de Sallent, van fer possible que ahir més de 400 persones poguessin gaudir de l’espectacle. Es va interpretar cançons com el Ball del Maqui, Ball de Nans entre d’altres i el Ball de Bruixes va tenir la presència de 4 portadores que van interpretar el ball..

Sallent té molta música pròpia i en concret de caràcter popular. L’objectiu ha sigut unir cultura i festa per tal de retre un homenatge a totes les persones que han fet possible aquesta unió. Amb tot va ser un format únic per tal de fer una mostra de la cultura sallentina. El director de l’espectacle, Roger Andorrà, assegura que era hora de poder gaudir d’un espectacle d’aquestes característiques i la Fàbrica Vella.

Per l’ocasió, a més, es van fer uns arranjaments especials i van ser interpretades pels alumnes de l’escola acompanyats per tots aquells sallentins amb la seva xaranga els han fet sonar al carrer.

Abans d’entrar al teatre, els assistents van poder veure, en uns plafons, la història i el significat de cada cançó, acompanyades, després, d’un programa de mà amb la mateixa informació.

A més, va ser un acte format per una D.O. (Denominació d’Origen) que són tots aquells espectacles fets al poble.