Més de 4.000 persones participen del festival ‘La Resposta’ en suport a Anna Gabriel

118
Imatge d'un dels concerts de La Resposta FOTO.FREE ANNA GABRIEL
Imatge d'un dels concerts de La Resposta FOTO.FREE ANNA GABRIEL

Sallent ha sigut epicentre de la solidaritat cap a l’Anna Gabriel aquest cap de setmana amb concerts i actes polítics en què les emocions han estat a flor de pell

El Festival ‘La Resposta’, organitzat pel col·lectiu Sallent Respon i Free Anna Gabriel va aplegar més de 4.000 persones al llarg del cap de setmana. Una xifra que deixa “molt contents” als organitzadors, que en veu de Gemma Codina, asseguren que “la gent ha respost com esperàvem, en molts moments ens hem vist desbordats per l’emoció i la solidaritat amb tot el que hem viscut”.

Tots els assistents van poder gaudir de la música de Gossos, Zoo, Strombers, Pirats Sound Sistema, Xavi Sarrià, Joan Garriga, Ebri Knight, Smoking Souls, Yacine, Juantxo Skalari, Auxili y El Diluvi. A més, molts van participar també d’actes com la la presentació del llibre ‘I parlarem de vida! discursos i conferències d’Anna Gabriel’, amb David Fernández, Isabel Vallet, i Natxo Calatayud, o l’acte polític amb Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart, Ester Baigés, membre de la xarxa anti-repressió de familiars de detingudes, i Isabel Vallet i Manel Busqueta, ex diputats de la CUP. Alguns dels assistents van fer nit a la zona d’acampada que havia habilitat l’organització.

Els beneficis del festival es destinaran a la caixa de resistència per l’Anna Gabriel, que està exiliada a Suïssa després que se li imputés un delicte de desobediència pels fets de l’1 d’octubre, i una part també a la caixa de resistència antifeixista per judicis en què estan immersos altres persones. Amb tot, des de Free Anna Gabriel hi ha previstes més accions en les properes setmanes a nivell de tot el territori.