Més de 3000 persones participen a la manifestació antifeixista de Manresa

158
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dues manifestacions contràries van confluir ahir davant de la caserna de la caserna de la Guàrdia Civil sense incidències a Manresa. La primera, convocada a les 7 de la tarda, ho va fer sota la consigna de Manresa antifeixista i la segona, convocada a les 8 de la tarda, volia defensar la Guàrdia Civil.

La manifestació antifeixista, formada per unes 3000 persones, va sortir de la Plaça Sant Domènec i es va dirigir cap a Plaça Catalunya. Allà estava convocada la segona que, abans de l’hora d’inici i sent 60 els manifestants, els Mossos d’Esquadra ja va fer arrencar perquè no coincidissin al mateix lloc al mateix moment. Un cop la primera manifestació va arribar, es van trobar encapçulats al carrer Martí i Julià mentre la segona baixava cap a la carretera de Cardona, davant de la caserna de la Guàrdia Civil.

Cap a un quart de vuit, la manifestació antifeixista va girar cua i va anar, també, cap a la caserna de la Guàrdia Civil. Allà, les dues manifestacions es van trobar, una a cada banda de l’edifici. Unes tanques de seguretat i dos furgons dels Mossos d’Esquadra les separaven. Finalment, un dels portaveus de la primera manifestació va fer tornar la mobilització cap a la Plaça Sant Domènec on es va desconvocar sense cap incidència.