Més de 300 persones participen en l’acte inaugural de la 12a edició del programa ‘Joves i ciència’ a Món Sant Benet

127
Fotografia: Comunicació Fundació Catalunya La Pedrera

El programa, iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, busca potenciar les vocacions científiques entre els joves estudiants de secundària de tot Catalunya

Sant Benet de Bages va acollir l’acte inaugural de la dotzena edició del programa ‘Joves i ciència’. Més de 300 joves van ser partíceps de la inauguració celebrada a Món Sant Benet. El programa, de la Fundació Catalunya La Pedrera, té l’objectiu d’incentivar les vocacions científiques entre els estudiants de secundària de tot el país.

Joves amb empenta, interès, curiositat i compromís amb la ciència, aquest seria el target del programa ‘Joves i ciència’. Un any més, una cinquantena d’estudiants de secundària amb una clara vocació científica, escollits d’entre les 900 sol·licituds presentades, han estat seleccionats per participar en una nova edició del programa Joves i Ciència que impulsa, des del 2008, la Fundació Catalunya La Pedrera.

El tret de sortida a la nova edició, la 12a, ha tingut lloc aquest dissabte a Món Sant Benet i ha comptat amb l’assistència d’unes 300 persones, entre estudiants participants i familiars. L’acte ha servit per donar la benvinguda als 50 seleccionats d’enguany (28 noies i 22 nois) i, també, per acomiadar als joves estudiants que ja han finalitzat el programa, que té una durada de 3 anys i que posa en contacte als joves amb els millors centres de recerca nacionals i internacionals.