Més de 30 positius pel brot del gòspel a Sallent

156

Un total de 31 persones s’han vist afectades pel brot que es va originar el passat 11 de setembre quan el grup “T’he River Troupe Gòspel” estaven realitzant un assaig a Sallent.

Des de l’Ajuntament de Sallent han fet públic un comunicat on demanen tranquil·litat a la població arran del virus i deixen clar que s’ha actuat des del minut zero per contenir el brot. Pel que fa als cantaries són 27 les persones que han donat positiu i 4 són familiars. De fet, encara s’està a la espera de les últimes proves.

Recordem que segons les autoritats sanitàries el contagi es va produir quan el grup estava assajant a l’espai Cultural Fàbrica Vella. Des d’un principi tenien les finestres obertes, però la plaga de papallones de boix i la calor van decidir tancar-les i obrir l’aire condicionat. Aquest fet és el que hauria produït que el virus s’escampés amb nombrosa facilitat.

En el mateix comunicat l’Alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, fa una crida a la tranquil·litat de tota la ciutadania i recordant que durant la festa major es van complir totes les mesures de seguretat. El mateix Ribalta explica que des del minut u els sanitaris han estat a sobre del cas proporcionant ajuda i informació.