Un total de 31 persones s’han vist afectades pel brot que es va originar el passat 11 de setembre quan el grup “T’he River Troupe Gòspel” estaven realitzant un assaig a Sallent.

Des de l’Ajuntament de Sallent han fet públic un comunicat on demanen tranquil·litat a la població arran del virus i deixen clar que s’ha actuat des del minut zero per contenir el brot. Pel que fa als cantaries són 27 les persones que han donat positiu i 4 són familiars. De fet, encara s’està a la espera de les últimes proves.

Recordem que segons les autoritats sanitàries el contagi es va produir quan el grup estava assajant a l’espai Cultural Fàbrica Vella. Des d’un principi tenien les finestres obertes, però la plaga de papallones de boix i la calor van decidir tancar-les i obrir l’aire condicionat. Aquest fet és el que hauria produït que el virus s’escampés amb nombrosa facilitat.

En el mateix comunicat l’Alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, fa una crida a la tranquil·litat de tota la ciutadania i recordant que durant la festa major es van complir totes les mesures de seguretat. El mateix Ribalta explica que des del minut u els sanitaris han estat a sobre del cas proporcionant ajuda i informació.