Els veïns de Sant Fruitós de Bages ja ho tenen gairebé tot llest per assistir a l’acte que se celebrarà el dilluns 11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya. L’entitat local de l’ANC confirma que s’han omplert els cinc autocars  -de 55 places- i preveu que un gran nombre de veïns més assisteixin a “la Diada del Sí” amb vehicle propi, ja que també s’han inscrit als trams del Bages.

Aquest any és el 104, que correspon al carrer de Mallorca, la part del passeig de Gràcia que hi ha per sobre del carrer d’Aragó fins als Jardinets de Gràcia, damunt la Diagonal. En el mapa apareix a la zona de Muntanya, de color verd.

A escala de Catalunya, però, l’organització afirma que n’hi ha més que en altres ocasions, ja que dimecres ja hi havia un total de 240.000 persones inscrites i es creu que el nombre augmenti durant aquests dies previs a la Diada. En total, l’ANC té contractats 1.400 autocars per a l’11 de Setembre.

La Diada del Sí

Sota el nom “la Diada del Sí”, aquest any l’organització de l’Assemblea Nacional de Catalunya pretén convertir la cita en la mobilització més transcendental de la història de Catalunya omplint, així, el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe “Més”. L’objectiu és simbolitzar les oportunitats de la República que es vol construir a través del Referèndum.