La Creu Roja ha preparat 100 llits a la sala polivalent del Pont de Vilomara per les persones desallotjades per l’incendi forestal. Com aquest s’han habilitat dos punts més als municipis afectats. Els veïns expliquen que la policia els ha instat a marxar de casa seva i segueixen ara l’evolució de l’incendi amb nerviosisme i sense saber si afectarà els seus domicilis. Luisa Lorenzo és una veïna del Pont de Vilomara.

S’ha evacuat el disseminat de Can Riera i també cases del Pont de Vilomara, Les Brucardes i de la urbanització de River Park. Aquestes últimes són les dues urbanitzacions que s’han s’han vist afectades directament pel foc. La Patro Diaz, una altra veïna del Pont, ens explicava que no ha pogut marxar de casa amb les seves mascotes. 

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), Protecció Civil, Creu Roja i cossos de seguretat són presents a la zona. Fidel Santamaria, de les ADF del Bages, ha confessat a l’ACN que l’incendi li recorda els pitjors focs de la comarca.

De Moment el foc ha cremat 1200 hactàrees del Pont de Vilomara, Navarcles i Sant Fruitós de Bages.  194,57 d’aquestes hectàrees són del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.