Més de 100 persones al dinar del centenari del CF Santpedor

202
Dinar centenari CF Santpedor

Més de 100 persones al dinar organitzat per commemorar els 100 anys del Club de Futbol Santpedor del passat divendres. Després del partit entre ex jugadors del club i el Terrassa va tenir lloc el dinar a què estava convidat tothom que tingui ho hagi tingut vincle amb el club en algun moment. Tractant-se del Santpedor la llista era llarga i finalment més de 100 persones van acudir a la cita al Restaurant Cal Ramon. El president de la Comissió del Centenari del club, Antoni Ramos, va valorar “molt positivament” l’acte, del qual va destacar “el bon ambient, la gran rebuda i la il·lusió que ens ha fet a tots compartir una estona plegats amb tanta gent vinculada al club de tants anys”.

Per la seva banda, els assistents a l’acte van gaudir d’una gran jornada i van poder retrobar-se amb molts coneguts. Un dels assistents més coneguts va ser l’ex representant de Pep Guardiola, , Josep Maria Minguella, qui va ressaltar “la importància de complir 100 anys. Pocs clubs hi arriben i és un gran mèrit i motiu de celebració per tot el poble”.

La Comissió del Centenari del club encara prepara més esdeveniments. Un dels més esperats és la publicació del llibre del centenari, que està prevista per la Fira de Sant Miquel.