Més de 250 participants a la 32ena Caminada Popular del FAES Sallent

154

PITU GALOBART.-

Més de 250 sallentins van participar diumenge a la 32ª Caminada Popular del FAES. Ja de bon matí, des de les 8:00h, es van agrupar els participants a la Plaça St. Antoni Mª Claret, per començar la caminada. Allà els esperava un petit esmorzar: cafè i melindros, per agafar forces. Puntualment els participants van enfilar el camí del cementiri, creuant la riereta, i fent la pujada dels quatre cantons direcció al Solà, i agafant un corriol que els dirigia a la zona dels Alzinars de St. Martí, on trobaven el primer control i on qui ho volia podia menjar ous durs, xocolata desfeta, coca i gormanderies.

Després, els caminants es van dirigir cap a l’Església de St. Martí de Serraïma carenejant la Serra del Montcogul fins a arribar al Castell de St. Sebastià on hi havia un autèntic desplegament per fer l’esmorzar. Hi havien les taules parades, cadires, i un menú per gaudir de l’entorn del Castell. A més, aquest any, durant l’esmorzar, els assistents, van poder gaudir de la companyia i els balls del Gegant Maqui.

Amb la panxa plena, la gent es va dirigir cap al Serrat del Xipell per iniciar el camí de tornada a la Plaça dels Arbres, on els participants van poder fer un petit refrigeri, i recollir una coca, com a obsequi.