Més de 1.200 persones participen aquest dissabte al Dia DENSO

130

CATPRESS.- La multinacional japonesa DENSO Barcelona convoca 1.200 persones aquest dissabte per celebrar el Dia DENSO. La planta de components electrònics per al sector de l’automoció, ubicada al polígon Santa Anna de Sant Fruitós de Bages, organitza una jornada lúdica adreçada al conjunt de treballadors en què es podrà visitar la fàbrica i es programaran nombroses activitats divulgatives i de caràcter familiar.

La jornada començarà a les 4 de la tarda i oferirà la possibilitat d’entrar a la planta de producció i conèixer les darreres novetats de la fàbrica que ha renovat recentment diferents espais interiors. A l’exterior hi haurà rocòdrom, cistelles de bàsquet, tallers de maquillatge, mural de pintura i bombolles gegants de sabó per als infants. En paral·lel, es faran classes de salsa, jumping i bachata i demostracions de la cerimònia del te japonès. La jornada acabarà amb una botifarrada i música en directe.

Coincidint amb el Dia DENSO també es farà l’activitat 25 anys, 25 plantes en què es plantaran espècies autòctones i d’origen japonès al nou espai de jardí de les instal·lacions. El jardí s’ha renovat seguint el concepte de xero garden que requereix poca aigua i s’aconseguirà un estalvi de 7 milions de litres d’aigua de rec cada any. La jornada lúdica comptarà amb la participació de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.