Menys de dues setmanes per la Fira de Santa Llúcia sallentina

257

La 28a edició de la fira pre-nadalenca serà el 13 de desembre, de nou del matí a set de la tarda, i després continuarà a l’Ateneu Rocaus. Les monitores del cau Carla Ruiz i Clara Comellas van venir a la ràdio durant el darrer informatiu i ens van explicar com han organitzat aquest esdeveniment que fa dos anys que es basa en els productes artesanals. Enguany hi haurà, com a novetat, caravanes que faran i vendran menjar, amb “un espai habilitat al costat”.

A més, també hi haurà concerts de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, ball del maqui, ball de bastons, espectacle pels més xics i un concert de Júlia Sala a l’hora del cafè. “Des de principis de curs que ho estem organitzant”. I és que la fira no es quedarà només a la plaça, ja que cap al vespre es mourà d’espai, acabant a l’Ateneu Rocaus amb un tast de ratafies i un concert de Kòdul en acústic.

La Carla i la Clara ara són monitores del cau, l’Agrupament Roques Albes, però abans hi havien participat com a nenes. La Clara fa dos anys que és monitora. Per ella, és una entitat “molt implicada en les activitats del poble, on fa participar molt els infants”. Per la Carla aquest és el primer any com a monitora, i el cau transmet “una manera d’educar en el lleure als infants. I no només lleure, també en els valors”.