Mémora calcula que, al Bages, l’activitat de la funerària ha pujat un 35% respecte l’any anterior pel coronavirus

123

L’activitat a les funeràries ha pujat notablement davant l’augment continu de defuncions provocades pel coronavirus. També al Bages, on el grup Mémora assegura que la seva activitat ha augmentat un 35% aproximadament a causa d’aquesta situació. Fernando Sánchez Tulla, director de comunicació i relacions institucionals al grup Mémora, assegura que ara estan prioritzant retirar els difunts com més aviat millor dels centre hospitalaris i residències. Tulla explica com s’estan preparant per fer front a l’increment de difunts en un context d’emergència com el que vivim.

Fernando Sánchez Tulla, director de comunicació i relacions institucionals al grup Mémora

Sánchez comenta que estan preparant-se perquè preveuen “naturalment” un increment veient la situació a Madrid. A més, apunta que el grup Memóra, que també treballa en aquesta comunitat, ja compta amb l’experiència dels darrers dies i ara està preparant espais i possibilitats per un escenari diferent també a Catalunya.

Fernando Sánchez Tulla, director de comunicació i relacions institucionals al grup Mémora

Mémora ha reforçat la plataforma d’atenció psicològica al dol i ofereix també la possibilitat de celebrar cerimònies un cop passi el confinament.