Les membres actuals del grup Macedònia faran el seu penúltim concert a Sallent

270

El grup Macedònia vindrà per la festa Major d’enguany el dissabte dia 10, a la Plaça Catalunya, a les sis de la tarda. Aquest serà un concert especial per les Macedònia, ja que serà la seva penúltima actuació per les actuals components del grup. L’any 2000 es va idear tot el producte Macedònia i es va enregistrar alguna cançó. Fins el setembre del 2001 que el grup va fer el seu primer concert a la festa major de Castellar del Vallès. En aquella ocasió i durant tot el 2002 la Georgina i la Marina, dues nenes de 12 anys, eren les encarregades de defensar les cançons d’una maqueta enregistrada a l’escola Antàrtida de Sarrià. Algunes de les cançons d’aquesta maqueta han estat modificades i gravades de nou per la banda en altres CD’s.

L’estiu del 2011 va convocar un càsting -no era el primer que es feia- on s’hi van presentar 467 nenes de tot el país. D’aquestes proves en surten la Carlota, la María, l’Irene, la Paula i la Sara. Aquestes són les noves components de la banda fins d’aquí a dos concerts, que passaran a haver-hi unes altra Macedònia.

Nosaltres hem volgut parlar amb les components del grup perquè ens expliquin, per exemple que és el que trobaran a faltar o quins són els seus rituals abans de sortir al escenari. La mandarina, Sara Roy, ens ho explica.

La Pinya del grup, Carlota Busquets, per la seva banda, deixa clar que un dels moments que més trobarà a faltar és “interactuar amb els nens un cop s’acaba el concert i ens expliquen les seves històries”. Les cinc components del grup asseguren que sempre dediquen el concert a alguna cosa o algú en concert i fan un gran crit amb tots els músics. Roy a més ens explica que el grup “seguirà al món de la música” amb molts projectes entre mans de les actuals components. L’actual Mandarina ens explica quin és el projecte que tenen en comú.

També hem parlat amb Maria Farrés, la Llimona del grup, on ens ha explicat quin és el moment més especial viscut dins del grup de Macedònia.

Per altra banda, la maduixa del grup, Paula Noguer, també ha deixat clar que el Camp Rock és un dels moments més especials de l’any “ja que es fan activitats de lleure i música -entre d’altres-  i es poden coneìxer molt més bé els nens”, assegura la cantant.

Recordem que el concert serà el dissabte dia 10, a la Plaça Catalunya, a les sis de la tarda. (18:00h)