Meandre demana al Consell Comarcal del Bages que eviti noves requalificacions al Bages. L’entitat ecologista demana que s’ordeni el sòl industrial en desús que hi ha actualment. Tot plegat, després que l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada anunciés que volia requalificar els camps de Lledoners per a fer-ne ús per a sòl industrial.

L’entitat es va reunir amb el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez juntament amb altres personalitats de la comarca. Segons expliquen des de l’entitat ecologista la trobada va tenir l’objectiu de valorar la gran quantitat de sòl industrial vacant de la comarca abans de mirar noves requalificacions. Així en parlava Jaume Torres, de l’entitat Meandre.

 Des de meandre asseguren que actualment hi ha un guirigall pel tipus de parcel·lació existent on la majoria són polígons buits. Diuen que l’objectiu és crear una comarca, amb pobles i ciutat amb rodals agrícoles i forestals preservats, i tots els seus municipis i polígons d’activitat econòmica connectats per vies verdes.