Iniciem la jornada amb el cel ben serè i amb sol radiant a tot el territori excepte tímides boirines al fons de les valls. A més, de cara al migdia creixeran nuvolades inofensives d’evolució diürna a punts del Bages i Moianès.
Amb tot, termòmetres sense canvis significatius. Per tant, matí fred i acompanyat de glaçades, tot i que l’ambient canviar ràpidament i serà més agradable, amb valors d’entre 14 i 17ºC de màximes.

A més, donem per finalitzat l’episodi per vent a muntanya, on aquesta tramuntana ha d’anar ja a la baixa.

Dimecres començarem el dia amb tímides boires a punts de la depressió central, però a la resta ambient completament assolellat i amb moltes estones de sol. A més, de cara a la tarda, repetirem amb algunes nuvolades a la comarca del Moianès. Amb tot, temperatures amb forts contrastos tèrmics entre el dia i la nit, on tindrem un matí gèlid i en canvi un migdia primaveral en tots els sentits. D’aquesta manera, esperem mínimes prop dels 0ºC i màximes entre els 17 i fins als 21ºC.

De cara als pròxims dies seguirem amb estabilitat atmosfèrica i amb domini total d’ambient primaveral a tot el país. A més, les temperatures seguiran en un petit ascens i de cara a finals de setmana podríem tenir alguns ruixats de tarda.

Fotografia: Magdalena Capó